Hartelijk Geschenk: Actueel: Actie 'Een Hartelijk geschenk' loopt bijna ten einde!

Actie 'Een Hartelijk geschenk' loopt bijna ten einde!

Door Arno van den Heuvel, 02.11.2009

De actie 'Een Hartelijk Geschenk' loopt bijna ten einde. We hebben al heel wat mooie dozen mogen ontvangen want een heleboel mensen hebben al een schoenendoos gevuld met spulletjes, versierd en binnengebracht!

Alle dozen die bij de Brantano winkels worden binnegebracht gaan naar de centrale opslagplaats. Vanuit deze centrale opslagplaats van Brantano worden alle dozen met een grote vrachtwagen opgehaald door een partnerorganisatie van Humedica. De dozen worden dan naar het hoofdkwartier van Humedica in Duitsland gebracht waar ze worden gecontroleerd op inhoud en indien nodig worden bijgevuld met aanvullend materiaal. Daarna gaat het verder naar Moldavië en Kosovo, waar de dozen net voor de kersperiode aankomen. De geschenkdozen worden dan uitgedeeld aan kansarme kinderen in weeshuizen, scholen en dagverblijven. Stel je eens voor wat een prachtig moment het is voor deze kinderen die bijna niets hebben als ze opeens een pakket met allerlei kleine cadeautjes krijgen!

Wie graag nog meedoet met de actie: je kunt nog een Hartelijk Geschenkdoos binnenbrengen bij een Brantano filliaal in jouw buurt tot en met zaterdag 14 november! Met jouw schoenendoos bezorgen we samen een kind in Moldavië of Kosovo een gelukkig moment!

Facebook