Hartelijk Geschenk: Actueel: 'Een Hartelijk Geschenk 2011' was een groot succes!

'Een Hartelijk Geschenk 2011' was een groot succes!

Door Arno van den Heuvel, 11.01.2012

Het inzamelen is gedaan, het nakijken zit erop en alle dozen zijn onderweg naar Roemenië. Maar hoewel de actie ten einde is, is het inleveren voor de schoenendozen slechts het begin van hun avontuur.want binnenkort worden alle ingeleverde dozen uitgedeeld aan kansarme kinderen in Roemenië! Dit jaar 1587 geschenkdozen in het totaal: een fantastisch resultaat!

De geschenkdozen zullen dit jaar worden uitgedeeld in onder meer weeshuizen en arme dorpen in de regio rond Boekarest. Een reisverslag en foto's zullen weldra op de website zijn te vinden, kom dus regelmatig eens een kijkje nemen of volg de activiteiten rechtstreeks op Facebook.

Humedica wil iedereen die aan de actie heeft meegeholpen hartelijk bedanken: de vrijwilligers die zich enorm hebben ingezet, de inzamelpunten die hun deuren hebben opengesteld, de scholen die zich achter het initiatief hebben geschaard en alle deelnemers door wiens hulp we bijna 1600 kansarme kinderen in Roemenië een onvergetelijk cadeau zullen kunnen bezorgen!

In het totaal zamelde Humedica dit jaar bijna 1600 Hartelijke Geschenken in. Een fantastisch resultaat! Foto: Humedica

Facebook