Hartelijk Geschenk: Actueel: "Een Hartelijk Geschenk" zit erop voor 2010!

"Een Hartelijk Geschenk" zit erop voor 2010!

Door Arno van den Heuvel

Alle ingezamelde dozen nakijken is een heel karwei. Gelukkig kreeg Humedica Belgium hulp van een aantal hulpvaardige vrijwilligers! Foto: Humedica

Na een drukke periode van inzamelen, nakijken, afstapelen en opstapelen zijn alle ingezamelde schoenendozen eindelijk klaar om per vrachtwagen naar Roemenië te vertrekken. Hier zullen ze in de komende weken worden uitgedeeld aan kansarme kinderen in de streek rond Cluj-Napoca.

13 paletten vol met versierde schoenendozen staan momenteel klaar om vervoerd te worden. Maar dat ging niet zomaar! In de week tussen Kerst en Nieuwjaar kreeg Humedica hulp van een 8-tal vrijwilligers die samen honderden en honderden ingezamelde dozen nakeken. De dozen moeten immers allemaal min of meer gelijkwaardig zijn en de cadeautjes moeten van een goede kwaliteit zijn.

13 paletten met schoenendozen staan klaar om vervoerd te worden. Foto: Humedica

Humedica Belgium wil graag iedereen bedanken die ook deze editie weer tot een succes maakte: de deelnemende scholen, hitfm, Transmet NV, Serve The City, de deelnemende inzamelpunten en niet te vergeten: alle vrijwilligers die meehielpen en wiens hulp van onschatbare waarde was!

Elke school die deelnam en iedereen die de antwoordkaart invulde mag binnenkort een uitgebreide fotoreportage in de bus verwachten van de afloop van de actie!

Facebook