Hartelijk Geschenk: Actueel: Geen schoenendozenactie in 2013

Geen schoenendozenactie in 2013

Door Arno van den Heuvel, 15.09.2013

Beste vrienden en sympathisanten,

Het afgelopen jaar hebben er zich binnen Humedica een aantal veranderingen voorgedaan. Humedica zal zich in de toekomst eerder toespitsen op ondersteunende taken en niet meer zozeer op het organiseren van projecten. Jammer genoeg hebben we na intern overleg dan ook moeten beslissen om, ondanks het enorm groeiende succes van het initiatief, de schoenendozenactie 'Een Hartelijk Geschenk' dit jaar niet te organiseren.

Het project is uitgegroeid tot een enorm succesverhaal, waar heel veel kinderen en volwassenen met veel inzet en creativiteit aan meegewerkt hebben. We willen ook nog eens iedereen die zich tijdens de afgelopen jaren heeft ingezet aan dit mooie project, oprecht bedanken! In het bijzonder Hugo & Monique Rodeyns die in Boutersem en omstreken vele harten hebben warmgemaakt, voor het lot van kansarme kinderen in Roemenië en zich vol overgave hebben ingezet om 'Een Hartelijk Geschenk' tot een geslaagd project te maken! Ook alle medewerkers van de inzamelpunten in en rond Leuven willen we warm de hand drukken.

Uiteraard blijven we bij Humedica begaan met het lot van kansarme kinderen in Oost-Europa in het algemeen en Roemenië in het bijzonder. Indien u nog mooie knuffels …. schoolspullen, mutsen, sjaals of andere hulpgoederen hebt waar u graag iemand in nood een plezier mee zou willen doen, kunt u deze dan ook nog steeds binnenbrengen op het kantoor in Wilsele of bij Hugo & Monique Rodeyns in Boutersem. Wij zorgen er dan voor dat de gedoneerde goederen goed terecht komen!

Bedankt voor 5 succesvolle edities!

Namens,

Het "Hartelijk Geschenk"-team

Facebook