Hartelijk Geschenk: Actueel: Maak dit jaar een kind in Roemenië gelukkig met een Hartelijk Geschenk!

Maak dit jaar een kind in Roemenië gelukkig met een Hartelijk Geschenk!

10.10.2011

Wanneer heb jij voor het laatste een cadeautje gekregen? Een nieuwe trui, een nieuwe tandenborstel, nieuw speelgoed of nieuwe spulletjes voor op school?

Veel kinderen in Roemenië kunnen zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst iets nieuws hebben gekregen. Humedica wil deze kinderen graag op een originele manier verassen tijdens de feestperiode. Daarom nodigen we iedereen in Leuven en omstreken dit jaar opnieuw uit om een “Hartelijk Geschenk” te maken!

Maar wat is een “Hartelijk Geschenk” dan eigenlijk? Dat is heel eenvoudig: je neemt een lege schoenendoos en versiert de doos. Je kunt hem schilderen, beplakken met kleurige knipsels of inpakken. Nadat je de doos hebt versierd doe je er een aantal kleine cadeautjes in: een speelgoedje, schoolspulletjes, kleertjes. Ziezo, nu is je “Hartelijk Geschenk” klaar!

Het enige wat je nu nog moet doen is je geschenk inleveren op school of bij een inzamelpunt in je buurt! Wij sturen je doos dan op naar Roemenië en delen ze daar persoonlijk uit aan kansarme kinderen. Zo krijgen zij dit jaar ook een mooi, nuttig en vooral persoonlijk geschenk!

TIP: Schijf op je doos of je Hartelijke Geschenk bedoeld is voor een jongen of een meisje.

TIP: Doe een elastiek rond je geschenkdoos. Zo kan het deksel er tijdens het transport niet afvallen.

Facebook