Hartelijk Geschenk: Actueel: Televisie reportage transport hulpgoederen naar Moldavië

Vitaya brengt verslag op tv van transport hulpgoederen naar Moldavië

Door Inge Bennenbroek, 23.12.2008

An Jordens haalt hulpgoederen op bij basisschool 't Lessenaartje in Essene. Foto: Humedica

De Vlaamse televisie omroep Vitaya ondersteunt met het programma Vief Vief Hoera! Humedica Belgium en partnerorganisatie GamCare. De afgelopen weken zijn sport- en spelartikelen verzameld door An Jordens, de presentatrice van het programma. Op 3 januari kunt u op televisie zien hoe een deel van de ingezamelde spullen worden opgehaald door het Vitaya team in samenwerking met Humedica en hoe deze goederen naar de opslagplaats van GamCare in Houthalen worden gebracht.

De geschenkdozen worden samen met de sport- en spelartikelen op 2 januari naar Moldavië gebracht en daar uitgedeeld aan kinderen in kindertehuizen en kinderen uit arme gezinnen. Een cameraploeg van Vitaya gaat mee om dit in beeld te brengen. De reportage wordt op 11 januari uitgezonden tijdens het programma Vief Vief Hoera!

Omdat de cameraploeg verder zoveel goede beelden en gelukkige gezichtjes zag tijdens hun verblijf in Moldavië, is er besloten extra zendtijd te vragen. De uitgebreide reportage wordt getoond vanaf zondag 18 januari. Hieronder vindt u het uitzendschema. Veel kijkplezier!

Magazine Special Moldova:
ZO 18-1: 18:30
MA 19-1: 09:50
DI 20-1: 02:50
DO 22-1: 05:45
VRIJ 23-1: 12:05
ZA 24-1: 07:35

Facebook